مجله آموزشی آنلاین نکات طراحی دکوراسیون و تکنیک های خانه داری

در این سایت می خواهیم با هم نکاتی را یاد بگیریم تا زندگی بهتر و زیبایی داشته باشیم.

مجله آموزشی آنلاین نکات طراحی دکوراسیون و تکنیک های خانه داری

در این سایت می خواهیم با هم نکاتی را یاد بگیریم تا زندگی بهتر و زیبایی داشته باشیم.

طراحی ورودی خانه و درب جلو

نحوه دسترسی و ورود به ساختمان قسمت مهمی از طراحی آن است. ورودی خانه اولین مکانی است که ساکنان خانه و میهمانان با آن روبرو هستند ، تحت تأثیر ویژگی های مثبت یا منفی آنها قرار دارد. ورودی خانه باید خوانا و پذیرای ، جذاب و زیبا باشد تا بر روی شرکت کننده تأثیر استقبال بگذارد و ارزش های کل خانه و ساکنان آن را نشان دهد. طراحی فضای ورودی قبل از رسیدن به ساختمان از بیرون ساختمان و جلوی ورودی شروع می شود. پس از عبور از فضای مکث قبل از ورود به فضای ورودی ، به بخشهای مختلف دسترسی پیدا کنید. ورودی خانه ضمن دسترسی کافی به خانه ، باید فضای داخلی خانه را از فضاهای عمومی جدا کند و امکانات مربوط به ورود ، تعویض لباس ، برداشتن کفش ، امکان پذیرایی و همراهی میهمانان را فراهم کند. باید زیبا و راحت باشد ، و نباید دارای فضاهای بلا استفاده باشد و از نفوذ سرما ، گرما و گرد و غبار در شرایط نامساعد جوی جلوگیری کند. ورودی باید به راحتی به اتاق نشیمن ، پذیرایی ، پله ها و آشپزخانه دسترسی داشته باشد.         

درب ورودی یک خانه یا آپارتمان باید اولین برداشت را از فضای ورودی داشته باشد. برخی می گویند شما می توانید حدس بزنید چه کسی در جلوی در زندگی می کند. علاوه بر اهمیت تأثیر بصری ، ابعادی درب که نمای را کامل می کند و همچنین ابعادی که ورودی بدون مانع و راحت به محل زندگی را فراهم می کند بسیار مهم است. درب ورودی می تواند یک ، دوتایی ، ترکیبی از برگهای ثابت و متحرک ، چوب ، فلز ، پلاستیک یا ترکیبی از مواد باشد. معیارهای مختلفی وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها درب مناسب خانه خود را انتخاب کنید ، اما در مقایسه با سایر اجزای داخلی و خارجی یک خانه ، از اهمیت آنها نباید غافل شد.

قبل از برداشتن کفش و محل تمیز کردن ، قسمت کفش و دکوراسیون جلوی در ورودی ، لطفا به نحوه جدا کردن منطقه کثیف توجه کنید. نور لابی و ورودی و نمای لابی به پشت ورودی را مشاهده کنید.

در واحدهای مسکونی سنتی بهتر است توالت و سرویس بهداشتی به طور مستقل از یکدیگر طراحی شود. به دلیل جنبه نمادین و فرهنگی آب و نقش آب در خلوص و خلوص ، قسمت توالت باید دارای عرض کافی حداقل 120x110 سانتی متر باشد ، خصوصاً هنگام اجرای روکش مبلمان. لازم است امکانات لازم برای قرار دادن دمپایی و لوازم بهداشتی برآورد شود. اگر به دلیل مساحت کم واحد مسکونی ، امکان طراحی توالت و توالت در دو مکان مستقل وجود ندارد ، در این صورت برای هر کدام یک منطقه مستقل در نظر گرفته می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد