مجله آموزشی آنلاین نکات طراحی دکوراسیون و تکنیک های خانه داری

در این سایت می خواهیم با هم نکاتی را یاد بگیریم تا زندگی بهتر و زیبایی داشته باشیم.

مجله آموزشی آنلاین نکات طراحی دکوراسیون و تکنیک های خانه داری

در این سایت می خواهیم با هم نکاتی را یاد بگیریم تا زندگی بهتر و زیبایی داشته باشیم.

برندسازی در استراتژی محتوا

استراتژی محتوا چیست؟

اکنون که با تعریف بازاریابی محتوا آشنا شدید، می توانید به راحتی مفهوم استراتژی محتوا را درک کنید. استراتژی محتوا یک برنامه ریزی دقیق و جامع بر اساس اهداف کسب و کار شما است. استراتژی محتوا شامل بخش های زیر است.


هدف گذاری: این هدف گذاری می تواند کوتاه مدت یا بلند مدت باشد.


هویت برند: برای ایجاد محتوا، باید هویت برند، ارزش ها، اهداف و غیره خود را مشخص کنید.


پرسونا: شما باید مخاطبان و مشتریان خود را به خوبی بشناسید.


تجزیه و تحلیل رقبا - شما باید رقبای خود را بررسی کنید تا مشکلات آنها را برطرف کنید تا بتوانید از رقبای خود بهتر عمل کنید.


تحقیق کلمات کلیدی – شما باید کلمات کلیدی را که مخاطبان شما جستجو می کنند پیدا کنید و بر اساس آنها محتوا ایجاد کنید.


نقشه سفر مشتری


تهیه راهنمای تولید محتوا: تعیین کنید که لحن محتوا چگونه باشد، رنگ ها، عکس ها و غیره.


تعیین کانال های توزیع محتوا


ایجاد تقویم محتوا: تقویمی که در آن موضوع هر مطلب، عنوان، عنوان، تاریخ انتشار و غیره مشخص است.


شاخص های عملکرد

 استراتژی محتوا چیست و چرا باید استراتژی محتوا را تعریف کنیم؟

اکنون که به بخش های مهم سوال استراتژی محتوا چیست، باید به این نکته نیز اشاره کنیم که چه نیازی به تعریف استراتژی محتوا است؟ در واقع با توجه به حجم بالای تجارت الکترونیک امروزه وجود یک استراتژی محتوایی مناسب باعث می شود سرمایه، زمان و منابع خود را به خوبی و به درستی صرف کنید. در نتیجه می توانید با استفاده از محتوای خوب و استراتژی محتوایی مناسب، ترافیک مورد نیاز سایت خود را تامین کنید. در نتیجه کاربران بیشتری به سایت شما می آیند و کسب و کار شما رونق بیشتری می یابد. در نهایت فروش شما افزایش می یابد و منابع مالی شما تقویت می شود.در نهایت، برند شما بیشتر و بهتر در بین کاربران و مشتریان شناخته می شود.

چرا باید استراتژی محتوا داشته باشیم؟

فرض کنید یک وب سایت یا یک صفحه اینستاگرام دارید. اگر استراتژی خاصی تعیین نکنید، هر روز باید نگران این باشید که امروز چه محتوایی بنویسید. در این صورت به احتمال زیاد شکست خواهید خورد. استرس اینکه امروز بدون داشتن هدف و شناخت مخاطبان چه چیزی بنویسید منجر به تولید محتوای بی ارزش می شود.


با یک استراتژی محتوا، یک جهت برای خود تعریف می کنید. این جهت در مسیر اهداف شما خواهد بود و به شما کمک می کند که به هیچ وجه منحرف نشوید و به اهداف خود برسید.


مزایای ایجاد یک استراتژی محتوا چیست؟

مزایای ایجاد یک استراتژی بسیار زیاد است. تا به حال، برخی از مزایای استراتژی محتوا تنها با یک تعریف ساده از استراتژی محتوا مشخص شده است. اما در زیر مهمترین مزیت های تدوین استراتژی تولید محتوا را با هم خلاصه کرده ایم.


زمان کمتری صرف تولید محتوا می شود. یا بهتر است بگوییم، تولید محتوا سریعتر پیش می رود.

محتوا برای هدف خاصی تولید می شود.

احتمال موفقیت به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

محتوای کانال های توزیع یکپارچه است.

با تولید محتوای باکیفیت، بهتر است از رقبا پیشی بگیرید.

سئوی وب سایت افزایش زیادی پیدا می کند.

زمان کمتری برای آموزش کارکنان صرف خواهد شد.

Y…

تاثیر استراتژی محتوا بر سئو سایت چیست؟

رضایت مخاطبان برای گوگل بسیار مهم است. به همین دلیل است که گوگل همیشه الگوریتم های خود را بهبود می بخشد. توسعه سریع هوش مصنوعی باعث شده این الگوریتم ها حتی رابطه بین کلمات و جملات را درک کنند. این پیشرفت قطعا روز به روز بیشتر خواهد شد. به همین دلیل برای شرکت ها مهم است که زمان زیادی را برای محتوای وب سایت خود صرف کنند.گوگل سعی می کند به محتوا به عنوان مخاطب خود نگاه کند و روز به روز در این زمینه پیشرفت بیشتری کرده است. بنابراین تولید محتوای باکیفیت و جذاب قطعا تاثیر زیادی در سئو سایت شما خواهد داشت.


چگونه استراتژی محتوا را تعیین کنیم؟

خوب، ما به این نقطه رسیده ایم که چگونه یک استراتژی محتوا برای کسب و کار خود تنظیم کنید. ممکن است فکر کنید این کار دشواری است. البته این کار آسانی نیست، اما اگر اصول اولیه را بدانید، پس از چندین بار تدوین یک استراتژی خواهید دانست که چه کاری انجام دهید. پس بیایید به آموزش گام به گام استراتژی تولید محتوا برویم.


1- هدف خود را مشخص کنید.

مهمترین بخش بازاریابی محتوا و توسعه استراتژی هدف شماست. اگر هدف خود را به خوبی مشخص کنید، مسیری که باید طی کنید واضح تر خواهد بود. با انتخاب هدف خود را از سردرگمی نجات خواهید داد.


هدف استراتژی محتوا

هدف گذاری به شما کمک می کند مخاطب خود را بهتر بشناسید یا نوع محتوا را تعیین کنید. به عنوان مثال، ما اهدافی را مشخص کردیم که بیشتر در بازاریابی محتوا دنبال می شوند.


آگاهی از برند

فروش افزایش می یابد

ترافیک سایت را افزایش دهید

مخاطب را به مشتری تبدیل کنید

Y…

هر کدام از این عناصر هدفی دارند. شما باید یک استراتژی محتوای خوب با توجه به هدف یا اهداف خود برنامه ریزی کنید (شما می توانید چندین هدف را همزمان دنبال کنید).

با سفارش تولید محتوا و استراتژی محتوا بصورت تلفنی کارشناسان محتوا آماده ارائه خدمات تولید انواع محتوا متنی گرافیکی و ویدیویی در سایت و اینستاگرام هستند.

2- کسب و کار خود را به خوبی بررسی کنید

پس از تعیین هدف، وضعیت کسب و کار خود را تجزیه و تحلیل کنید. ببینید چقدر پیشرفت کرده اید و چقدر می توانید برای رسیدن به هدف خود هزینه کنید. برای کنترل بهتر کسب و کار خود به موارد زیر توجه کنید.


درآمد شرکت به چه صورت است؟

چه محصول یا خدماتی درآمد بیشتری ایجاد می کند؟

آیا می بینید که محصول یا خدمات پرفروش شما چه ویژگی هایی دارد؟ آیا مردم بیشتر به آن نیاز دارند؟ آیا برندینگ یا تبلیغات بهتری در آن وجود دارد؟

ساختار تیم فروش و پارامترهای مهم برای این تیم را بررسی کنید.بررسی کسب و کار

3- وضعیت بازاریابی محتوا و روند فعلی محتوای در کسب و کار خود را بررسی کنید.

پس از بررسی وضعیت کلی شرکت، باید به وبلاگ موجود در سایت آنها بروید. می بینید تا الان چه مطالبی منتشر شده است؟ روند تولید محتوا چگونه بود و آیا محتوای ارزشمند و با کیفیتی در وبلاگ خود دارید؟ بهتر است در بررسی وبلاگ خود به موارد زیر توجه کنید.


آیا یک متخصص در مورد محتوا و فرآیند تولید محتوا تصمیم می گیرد؟

آیا تیم تولید محتوای خوبی دارید؟

تیم شما تاکنون چه محتوایی منتشر کرده است؟

مهمترین عوامل شما در برندسازی چیست؟

با بررسی گوگل آنالیتیکس، سرچ کنسول و بررسی بک لینک ها، می توانید دید خوبی از محتوای خود داشته باشید.


4- کانال های توزیع محتوای خود را مشخص کنید.

اکنون باید تصمیم بگیرید که از کدام کانال ها برای انتشار محتوا استفاده کنید. اینستاگرام، لینکدین، سایت شما یا سایت های دیگر، ایمیل، پیامک و غیره. همه نمونه هایی از این کانال ها هستند. باید کانال های مناسب مختلفی را بر اساس نوع کسب و کار خود انتخاب کنید و با تدوین استراتژی محتوا به طور مرتب در آن ها مطالب ارسال کنید.


5- بین هویت برند و محتوای خود ارتباط برقرار کنید.

شما باید هویتی برای برند خود انتخاب کنید. اگر اخیرا هویت مناسبی برای برند خود انتخاب کرده اید، از این پس این هویت باید در محتوای شما نیز اعمال شود.


برندسازی در استراتژی محتوا

هویت برند باید روی محتوا اعمال شود زیرا محتوای شما به ایجاد آگاهی از برند شما کمک می کند. در واقع می توانید با کمک محتوا مخاطب جذب کنید و در مخاطب جذب شده حس اعتماد ایجاد کنید.


هویت برند شما باید در لحن محتوا، ویدیو و عکس‌هایی که برای محتوا ایجاد می‌کنید مشخص باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد